HappyNewMe
Stoffering-de-zwaluw
bijons-lage-zwaluwe-logo
logo-wit
Zilvermeeuw'24
Autobedrijf Dudok
Bloem 77
Danielle Dubbelman
Havermans ass.
Jumbo
Kees Kavelaars
Reaper Crew Kickboxing
Toine Dekkers
van Esveld
van Meerwijk
Watersport Crezee, zwaan___serialized1
van Halderen
Watersport Crezee, zwaan
Zwaluwebouw
Bloem 't op
Dubbelman Keukens
haarmagazijn
JAU, fysio
Ligthart
Reset 2
Specsavers
Stoop
Uitvaart
Anneke

Sportvereniging

             Hirundo

Welkom bij SV Hirundo,Afdeling gymnastiek.

Link naar Facebookpagina voor actuele updates 

Link naar fotogalerij jubileumshow

"De Ruimte"


Je kunt bij ons gymmen en turnen. Van jong tot oud, meisjes en jongens, het maakt niet uit, iedereen is van harte welkom.

Kleuters:

Bij kleutergymnastiek proberen wij aan de bewegingsbehoeften van de kleuter te voldoen. Elk kind is anders; het ene kind is bang om over kop te gaan, het andere kind heeft hoogtevrees en weer een ander kent geen vrees. Natuurlijk houden wij hier rekening mee! 

We werken op de vloer met materialen (hoepels, blokken, pittenzakjes etc) maar ook met toestel-situaties, waarmee we de kinderen bewegingsvormen aanleren zoals duikelen, steunspringen, balanceren, ver-/ hoogspringen, diepspringen, klauteren, rollen, zwaaien, slingeren, schommelen, klimmen etc. Uiteraard doen we met de groep leuke spelletjes als afsluiting van de les.

Jongens&Meiden

Voor jongens en meiden zijn er verschillende groepen, zie rooster. In de lessen zijn we bezig met gymmen, turnen, springen enzovoort. Elke week doen we een ander programma.

Onze jeugd komt uit de hele regio. Elke groep heeft een maximum van 25 kinderen, vol=helaas vol.

Dames&Heren

Voor dames en heren is er sport en spel. Dit is het sportieve uurtje voor iedereen die recreatief wil sporten. We doen veel (bal)spel en ook conditietraining. Dit is ook zeer geschikt voor mensen met weinig sportervaring, die juist wel weer graag iets willen/moeten gaan doen.


Kortom: Bij ons kun je fijne lessen volgen en daar veel plezier aan beleven. Door het enthousiasme van de kinderen en de leiding, vliegt de tijd en vindt iedereen het jammer dat het weer voorbij is. Want een week wachten is voor de meeste kinderen wel lang!


Wannneer zijn wij aanwezig? Kijk op het rooster


Lijkt het je leuk om mee te doen, kom dan naar de zaal en doe lekker één of twee proeflesjes met ons mee!


Welkom bij SV Hirundo, afdeling tafeltennis.


Tafeltennis is een sport die door iedereen op ieder niveau beoefend kan worden en is nauwelijks blessure gevoelig. 


Op vrijdagavond van 20:00 tot 21:30 uur hebben we onze trainingsavond. Van september tot en met april nemen we met twee teams deel aan de Baronie competitie. We spelen onze thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur. 


Jaarlijks worden er ook altijd een aantal activiteiten georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, het carnavalstoernooi, een leuk uitje en de jaarlijkse barbecue. Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons voorop.


Wil je ook eens kijken of tafeltennis iets voor jou is en ben je ouder dan 8 jaar? Je bent van harte welkom om een keertje mee te komen trainen op vrijdagavond. Mocht je geen batje hebben dan is dat geen probleem.


Voor meer informatie kun je mailen naar: tafeltenniszwaluwe@gmail.com.

Welkom bij SV Hirundo,Afdeling badminton.

Jeugd vanaf 7 jaar

De jeugd wordt begeleid door vier seniorenleden.

Edwin Goossens, Patrick Goossens, Laura Goossens en Lotte Goossens. Voor deze begeleiding kunnen we nog wat senior leden gebruiken, dus als je het leuk vindt om de jongste leden wat van Badminton bij te brengen meld je dan aan bij Patrick Goossens (badminton@svhirundo.nl)


Elke trainingsavond zijn twee van de vier aanwezig zodat alle kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

De jongste van de groep wordt spelenderwijs, het spel geleerd.

De wat oudere kinderen van de groep zijn al een stap verder en daar worden de slagen, het lopen en het spelinzicht geleerd.


Dames&Heren

Wij SV Hirundo afd. Badminton hebben, vinden we zelf natuurlijk, de leukste en gezelligste vereniging van het dorp. Elke vrijdagavond wordt er in sporthal Rietgors met veel plezier en inzet een shuttle geslagen.

De competitieteams trainen van half 8 tot half 9, na half 9 is het vrij spelen voor iedereen.


Keertje Proberen

We zoeken nog steeds fanatieke, sportieve personen, die samen met ons op vrijdag avond vanaf 19.30 uur gezellig te Badmintonnen. Ervaring is niet nodig, inzet wel! Voor eventueel een badmintonracket word gezorgd, de shuttles worden beschikbaar gesteld door de afdeling.


Onze opzet is, om zoveel mogelijk sporters enthousiast te krijgen voor de mooie sport Badminton. En tevens ervoor te zorgen dat de vrijdagavond weer een gezellige drukke badmintonavond gaat worden.


Denk jij "Badminton is misschien wel wat voor mij, maar is het ook een leuke sport om te doen?" Kom dan, samen met ons, op vrijdagavond in de sportzaal!

Om een ieder de mogelijkheid te geven de sport te ontdekken, bieden wij de aan om één maand gratis!! te komen

sporten. Trek je sportschoenen aan en kom het een keer proberen.


Welkom bij SV Hirundo,Afdeling volleybal.


Wij zijn een recreatieve volleybalvereniging met momenteel twee damesteams (dames 1 en dames 2) en een Mix-team die alle drie in de competitie van het ORV Breda meespelen. Na de training en de wedstrijden is er altijd de mogelijkheid om nog gezellig wat te drinken en te kletsen in de kantine. Ook hebben wij ieder jaar een oliebollentoernooi, een eindbarbecue, teamuitjes en doen wij mee aan het Zwaluws Zomer Festijn beachvolleybaltoernooi.


Mix-Team recreatief

Het Mix-Team traint op maandagavond van 20:00 tot 21:30 en ook op donderdagavond van 20:00 tot 21:30.


Damesteam recreatief

De dames trainen elke donderdagavond van 20:00 tot 21:30.


Competitie

Dames 1 speelt in de 4e klasse, dames 2 speelt in de 3e klasse en het Mix-Team speelt in de 4e klasse. Competitiewedstrijden worden gespeeld op doordeweekse avonden. De thuiswedstrijden zijn altijd op maandagavond. De uitwedstrijden worden aan het begin van het seizoen vastgelegd en deze kunnen van maandag t/m donderdag gespeeld worden.


Beachvolleybal

Voor de liefhebbers is er in de zomermaanden vanaf half acht mogelijk om te beachvolleyballen mits er genoeg animo is. Teams die willen trainen voor het komende Zwaluws Zomerfestijn kunnen zich aanmelden bij Kees Groeneveld (06-11412780) om een balletje te slaan. Natuurlijk is iedereen welkom die de sport wil bekijken of zelf ook het beachen wel eens wil proberen. Het veld is te vinden aan de Groenendijk 16b bij de tennisbanen op het terrein van Zwalaho.


Nieuwe leden

Onze volleybalvereniging zoekt enthousiaste nieuwe leden. Lijkt het je leuk om in een gezellig recreantenteam te komen volleyballen en misschcien zelfs competitie te spelen? Dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken spelers voor onze dames 1 en mix-team. Heb je interesse, dan nodigen we je uit om eens te komen kijken en een avond mee te trainen. Heb je na het lezen van onze oproep zin om weer te gaan sporten in teamverband? Neem dan contact op met Mariska de Vos, tel 06-25075662 of mail msn.devos@live.nl


ORV Breda Beachvolleybal BBQ and Beach toernooi

Op vrijdag 14 juni 2024 organiseert het ORV Breda wederom het BBQ and Beach toernooi bij Breda Beach. Je kunt een team inschrijven, we spelen 4 x 4 voor de lol. Een team mag uit meer dan 4 personen bestaan. Inschrijfgeld is €10 per persoon. Wil je serieuzer aan de bak deze avond, geef dan aan dat je prestatief wil spelen. We starten met de BBQ rond 18 uur en de wedstrijden rond 19:30 uur. Heb je geen team maar wil je wel meedoen? Ook dan ben je van harte welkom. Bij inschrijving graag vermelden: Aantal personen, heren, mix of dames en een inschatting van het niveau en je dieetwensen voor de BBQ. Je kunt je inschrijven via het volgende email adres: secretaris@orvbreda.nl