Omnisportvereniging Hirundo Lage Zwaluwe

Judo

TOERNOOIEN & WEDSTRIJDEN
500-Punten

Samen met de Judoverenigingen Judoclub Made, Haragei Terheijden, Judo Zevenbergen, Arashi Oosterhout/Breda en Haagse Beemden Breda organiseren wij elk seizoen deze leuke en laagdrempelige toernooien. 

Bij elk 500P toernooi staan álle deelnemers op het podium en is er voor iedereen een oorkonde.


Elk seizoen zijn er dus 6 toernooitjes waarbij Judoka's alleen al bij deelname 10 punten verdienen, daarbij worden nog de scores van de wedstrijdjes opgeteld en genoteerd in het persoonlijk paspoort.

Bij de eerste 50 punten is er al een medialle verdiend en elke 100 punten ontvang de judoka een beker en bij 500 punten de Gouden beker! 


Een 500 punten toernooi is een leuk, laagdrempelige wedstrijd in de regio, waar de judoka (5-12jr) op een gezellige manier wedstrijdervaring op kan doen.

Kosten: € 5,- per deelname


Louis Buurstede

In april organiseert JudoKlub Klundert jaarlijks het Louis Buurstee toernooi.

Dit toernooi is met nadruk bedoeld voor recreatieve judoka’s tot en met 14 jaar. Verwurgingen en armklemmen worden niet toegestaan.

Tot de leeftijd van +/- 10 jaar zullen ook na Ippon de wedstrijd doorgaan tot de 2 minuten.

Dit om kinderen toch de kans te geven wedstrijd ervaring op te doen én voor elke deelnemer is er een prijs!

Kosten: € 7,50 per deelname


Baronie Arashi Cup

Jaarlijks organiseert Arashi Oosterhout deze Arashi Cup. Op verschillende niveaus worden er poules samengesteld voor judoka's tm13 jaar. En omdat ook hier geldt dat iedere deelnemer een winnaar is, is er voor iedereen een prijs!

Let op: Coachen is verboden, aanmoedigen verplicht!

Kosten: € 7,00 per deelname


Clubkampioenschappen

Natuurlijk sluiten we normaliter ieder seizoen af met de clubkampioenschappen. Meestal doen we dit onder de les. Wie maakt de mooiste worp? Wie de snelste? En uiteraard onderlinge wedstrijdjes. 

En de Judoka van het jaar wordt uitgeroepen. Kortom een leuke afsluiter van het seizoen! 

Kosten: € 3,50 per deelname, want ook hier krijgt iedereen een prijs!


Kinderen worden warmgemaakt door Meneer Paul en ouders worden per email geïnformeerd worden omtrent de toernooitjes.Klik hier om te zien welke leuke activiteiten we nog meer organiseren