jRooster

ROOSTER

Elke maandag, behalve in de schoolvakanties, zijn de judolessen te volgen in sporthal de Rietgors in Lage Zwaluwe. De judoka's zijn verdeeld in de 2 groepen:

Judo | Ninja Kids :15.00 uur tot 16.00 uur  (leeftijden ongeveer 4 t/m 7jaar)

Judo                      :16.00 uur tot 17.00 uur  (leeftijden ongeveer 8 t/m 12jaar)

Judoka’s worden ingedeeld naar niveau, leeftijd en op advies van de judoleraar (Sensei).

Benieuwd of Judo past bij uw kind? Elk aspirant-lid mag eerst 3 proeflessen doen om te kijken of de judo echt leuk is. Sluit gewoon aan bij één van de groepen en vraag een leenpak!

Elke laatste les voor de vakantie is het vriendjesdag, u kunt er ook voor kiezen deze les aan te grijpen voor een proef. De les is dan nèt even anders met wat meer spelletjes en meer 'onbekende' kinderen.

Na drie lessen is het tijd om te beslissen. Past Judo bij uw kind, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden en ingevuld mailen naar judo.hirundo@outlook.com.

U kunt ook van meneer Paul een inschrijfformulier krijgen en deze invullen en inleveren bij de volgende les.

De Ninja Kids krijgen dan een eigen hoofdband waar zij hun naam op mogen schrijven, we hebben een presentje voor álle nieuwe leden!

Judopakken (prijs verschilt per maat) kunt u bestellen bij ons via de mail. Wij bestellen dan een Matsuru pak, hiervoor rekenen wij een klein bedrag extra wat ten goede komt aan de clubkas. U bent natuurlijk ook vrij er zelf é´n aan te schaffen.

Is uw financiële situatie ontoereikend om uw kind te laten deelnemen aan een sport? Kijk dan op de website van Stichting Leergeld of u in aanmerking komt voor een bijdrage.

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!