vActiviteiten

Volleybal

ACTIVITEITEN

Welkom op de activiteiten pagina van de Volleybal.

Thuiswedstrijden damesteam:

Maandag 14-05-18, 20:00 uur.

Hirundo dames 2 - Sic Pugno Dames 7

Maandag 28-05-18, 20:00 uur.

Hirundo dames 2 - HVV'58

Thuiswedstrijden heren/mix team:

Maandag 14-05-18, 20:00 uur.

Hirundo 1 - Zandberg 2

Maandag 28-05-18, 20:00 uur.

Hirundo 1 - HOVOC Heren 3

Voor meer informatie over wedstrijden van onze teams, ga naar https://www.orvbreda.nl/index.php

BEACHVOLLEYBAL

In maart van dit jaar werd een gemeentelijke bijdrage ontvangen om het beachvolleybalveld te kunnen aanleggen. Maandag 2 juli was de officiƫle opening van het veld.

Maandagavond opende wethouder Harry Bakker het beachvolleybalveld officieel. "Saamhorigheid en verbinding" noemde hij, waarna hij snel het woord gaf aan Serena van der Made, tweede van Nederland bij het jeugdkampioenschap beachvolleybal. De zestienjarige Madese: "Leuk dat er een beachvolleybalveld in de buurt is."

Elke maandagavond met genoeg animo en goed weer zijn we aanwezig op het beachvolleybalveld om gezellig een potje te volleyballen.

Kom gerust een keer langs en speel een potje mee, iedereen is welkom!

Het beachvolleybalveld is te vinden bij scouting vereniging Zwalaho in Lage Zwaluwe, Groenendijk 16B.

Voor meer informatie houd deze website in de gaten of ga naar onze Facebookpagina.