jWedstrijden

WEDSTRIJDEN

Elk seizoen bieden wij de judoka's de mogelijkheid om aan een 500 punten toernooi mee te doen. Maar wat houdt een 500 punten toernooi in? Bij elk 500 punten toernooi, waar een judoka aan deelneemt, worden punten gespaard. De punten worden bijgehouden in een persoonlijk puntenboekje. Bij elke 100 punten ontvang de judoka een medaille/beker en bij 500 punten een prijsbeker.

Een 500 punten toernooi is een leuk, laagdrempelige wedstrijd in de regio, waar de judoka op een gezellige manier wedstrijdervaring op kan doen.

De judoka’s zullen per email geïnformeerd worden omtrent de 500 punten toernooitjes.

Het eerst volgende 500 punten toernooi zal plaatsvinden op 31 maart in Clubgebouw "de Duinpan". Het adres is Romboutstraat 78 in Made. Alle judoka's hebben inmiddels een email ontvangen om zich aan te melden. Aanmelden kan tot woensdag 13 maart !

Louis Buurstee toernooi

Op zaterdag 13 april organiseert Judoklub Klundert hun jaarlijkse Louis Buurstee Toernooi. Dit is een super leuk toernooi voor de recreatieve judoka (dus geen wedstrijd judoka) t/m een leeftijd van 14 jaar.

Het toernooi zal plaatsvinden in sporthal "de Niervaert". Het adres is Molenvliet 7 in Klundert.

Alle judoka's hebben inmiddels van dit toernooi ook een email ontvangen om zich aan te melden.

Aanmelden voor dit toernooi kan tot uiterlijk woensdag 20 maart !

Slippen- en Bandexamen zijn tijdens de lessen en ongeveer 3 maal per sportseizoen. Na een goed afgelegd examen krijgt de judoka zijn nieuwe slip. Voor het verkrijgen van een nieuwe band, krijgt de judoka een briefje mee. Vanaf heden zullen wij vragen voor een bijdrage van € 5,- voor een nieuwe band. Dit is niet alleen om de kosten te dekken, maar ook om de tekorten aan te vullen, waarmee de Hirundo sectie Judo helaas nog steeds mee te maken heeft.

Voor meer informatie van de examenrichtlijnen Kyu van Judobond Nederland.

Voor vragen : judo.hirundo@outlook.com