jNieuws

NIEUWS

Door het dalende aantal leden zijn wij genoodzaakt om de groepen te gaan herindelen. Er is besloten om per ingang van 11 maart 2019 een nieuwe groepsindeling te hanteren. De groepsindeling is dan als volgt ingedeeld :

Groep 1 : 15.00 uur tot 16.00 uur (dit zijn alle judoka's van de voormalige

groep 1)

Groep 2 : 16.00 uur tot 17.00 uur (dit zijn alle judoka's van de voormalige

groep 2 en groep 3)

Sinds januari 2018 is Ilona de leeuw onze nieuwe penningmeester en bestuurslid geworden en Irma van der Stelt is onze nieuwe wedstrijdcoördinator en bestuurslid.

Natuurlijk kunnen we altijd nog extra hulp/ideën/sponsoring en ledenwerving gebruiken en is van harte welkom. Heeft u zin om ons een handje te komen helpen, meldt u zich dan aan via Ilona of Irma of mail ons op judo.hirundo@outlook.com

meer info … .Nieuws judobond Nederland (district Zuid-Nederland)

Judopakken kunt u via de Hirundo-mail (judo.hirundo@outlook.com) bestellen. De pakken worden 3x per jaar besteld. Voor december, voor de carnaval en voor de zomer!

Kijk ook eens op onze Facebook pagina : JudoVereniging Hirundo