jNieuws

NIEUWS

Steeds meer jonge judoka's schrijven zich in voor de lessen van meneer Paul. Daarom is er besloten om per ingang van 8 januari 2018 een nieuwe groepsindeling te hanteren. De groepsindeling is nu als volgt ingedeeld :

Groep 1 : 15.00 uur tot 15.45 uur (45 minuten)

Groep 2 : 15.45 uur tot 16.35 uur (50 minuten)

Groep 3 : 16.35 uur tot 17.30 uur (55 minuten)

Sinds januari 2018 is Ilona de leeuw onze nieuwe penningmeester en bestuurslid geworden en Irma van der Stelt is onze nieuwe wedstrijdcoördinator en bestuurslid.

Natuurlijk kunnen we altijd nog extra hulp/ideën/sponsoring en ledenwerving gebruiken en is van harte welkom. Heeft u zin om ons een handje te komen helpen, meldt u zich dan aan via Ilona of Irma of mail ons op judo.hirundo@outlook.com

meer info … .Nieuws judobond Nederland (district Zuid-Nederland)

Judopakken kunt u via de Hirundo-mail (judo.hirundo@outlook.com) bestellen. De pakken worden 3x per jaar besteld. Voor december, voor de carnaval en voor de zomer!

Kijk ook eens op onze Facebook pagina : JudoVereniging Hirundo