jActiviteiten

ACTIVITEITEN

17 maart Spel- en zwemmiddag in Klundert.

Alle judoka's kunnen komen naar de spel- en zwemmiddag op zondag 17 maart a.s. in Sporthal/zwembad "de Niervaert" in Klundert.

Deze middag, die zal duren van 12.00 - 16.00 uur wordt georganiseerd door Judoklub Klundert, judovereniging Zevenbergen en judovereniging Haragei.

Het is een leuke combinatie van spelletjes op, onder en om de judomat en daarna vrij zwemmen tot 16.00 uur.

Aan deze middag zijn voor onze leden geen kosten verbonden en worden voor een gedeelte bekostigd door de opbrengst van "de Grote Clubactie".

Kom allemaal meedoen !!

Voor elke zomer houden we een club kampioenschap tijdens de lessen. Hierin kunnen judoka's tonen wat ze zoal geleerd hebben in het seizoen. Er wordt beoordeeld in categorie snelste worp, mooiste worp en punten in paar partijtjes judo. Uiteraard krijgen alle deelnemers een prijs voor de getoonde inzet.

Voor de zomer stop sluiten we het sport seizoen af met het gezamenlijk eten van iets lekkers, dit gebeurd na afloop van de eigen judoles.

Alle activiteiten worden tijdig per email naar de judoka's gestuurd.

wijzigingen voorbehouden.

Voorlopige kalender voor het aankomende judo seizoen

20 augustus 2018 - juli 2019:

- 4 maart : geen judo i.v.m. voorjaarsvakantie

- 17 maart : spel- en zwemmiddag in Klundert

- 31 maart 2019 : 500 punten toernooi in Made

- 13 april 2019 : Louis Buurstee toernooi in Klundert

- 22 april 2019 : geen judo i.v.m meivakantie

- 29 april 2019 : geen judo i.v.m. meivakantie

- 19 mei 2019 : 500 punten toernooi in Lage Zwaluwe

- 10 juni 2019 : geen judo i.v.m. 2e pinksterdag

- 8 juli t/m 12 aug : geen judo i.v.m. zomervakantie

Niet alle activiteiten (zoals de 500 punten tournooien) staan op de agenda. Dat komt, omdat nog niet alle data bekend zijn.

U krijgt van elke activiteit van te voren een email toegezonden!