SV HIRUNDO

Welkom op de nieuwspagina van Sportvereniging Hirundo.

SV Hirundo is een omnivereniging

Een omnivereniging, of een algemene sportvereniging, is een sportvereniging waar verschillende sporten worden beoefend.

SV Hirundo is opgericht 1 mei 1972, de naam Hirundo is waarschijnlijk ontstaan uit het feit dat Hirundo een geslacht van zangvogels is, uit de familie zwaluwen (Hirundenidae).

SV Hirundo heeft een overkoepeld Hoofdbestuur welke een aantal maal per jaar vergaderd, een maal per jaar is er een algemene ledenvergadering. De vergaderingen vinden plaats op onderstaande data:

De Hoofdbestuur / Sectiebestuur vergaderingen vinden plaats op:

SV Hirundo bestaat uit 5 afdelingen:

Badminton, Gymnastiek, Judo, Tafeltennis en Volleybal.

Om informatie over deze afdelingen te verkrijgen kunt u terecht op nevenstaande links.

Naast de website heeft SV Hirundo ook nog een nieuwsbrief, welke een aantal maal per sportseizoen verschijnt. de nieuwsbrief wordt digitaal verspreid onder de leden en is te vinden onder de link Hirundonieuws..

Inleveren kopy voor de volgende editie.

24 december-2018

Middels mailing op s.weeland@hotmail.com. Dit kan ieder moment, wanneer er iets sportiefs, grappigs of interessants gebeurd wat het vermelden waard is.

Een sportclub kan niet bestaan zonder sponsoren, welke in het hirundonieuws te vinden zijn, maar ook op deze site. Hiernaast onder de info van het hirundo nieuws.

Wilt u nader kennismaken met een van onze sporten, nodigen wij u graag uit om eens te komen kijken tijdens een trainings avond of competitiewedstrijd. Te vinden in het sportrooster en onder de activiteiten.

Graag tot ziens in sporthal Rietgors aan de Weth. Dubbelmanstraat in Lage Zwaluwe.

Hoofdbestuur SV Hirundo.